Joomla hosting

Joomla hosting nodig? Hieronder vindt u een lijst van kwalitatieve hosting providers waar uw website op een goede, maar betaalbare manier gehost kan worden. Vergelijk Joomla hosting en zet binnen een paar minuten uw website op het internet.

Kenmerken van goede Joomla hosting

  • Automatisch installeren. Het handmatig installeren van Joomla is voor beginners ingewikkeld. Geschikte hosting providers bieden mogelijkheden tot automatische applicatie installaties.
  • Krachtige prestaties. De sleutel tot een goede website is snelheid. Hoe sneller de websites, des te langer de bezoekers bereid zijn om te blijven.
  • Professionele technische ondersteuning. Het is belangrijk om direct ondersteuning te krijgen bij Joomla gerelateerde problemen. De top 3 Joomla hosting providers hebben een goede reputatie op het gebied van het oplossen van problemen via de telefoon, chat en e-mail.

Wat is Joomla?

Joomla is evenals WordPress een populair content management systeem. De software is al meer dan 50 miljoen keer gedownload. Het is compleet open source waardoor het veel ontwikkelaars trekt om het systeem verder te innoveren. Iedere 6 maanden komen er nieuwe updates uit die het systeem verbeteren en de veiligheid garanderen.

Joomla is ontwikkeld om te werken met Apache, Linux, MySQL en PHP. Waardoor een Linux server een goede optie is, maar Joomla kan ook op een Windows server geïnstalleerd worden.

De sleutel tot het effectief gebruiken van Joomla is het vinden van een hosting provider die het systeem ondersteunt. Gelukkig, voldoen de meeste providers aan de eisen om Joomla te draaien.

Waar kan Joomla op gehost worden?

Server vereisten

Software Aanbevolen Minimaal
PHP (Magic Quotes GPC off) 5.4 + 5.3.10 +
Ondersteunde databases:
MySQL (InnoDB support required) 5.1 + 5.1 +
SQL Server 10.50.1600.1+ 10.50.1600.1+
PostgreSQL 8.3.18 + 8.3.18 +
Ondersteunde web wervers:
Apache
met (mod_mysql, mod_xml, and mod_zlib)
2.x + 2.x +
Nginx 1.1 1.0
Microsoft IIS 7 7

Goedkope Joomla hosting vinden

De meest kosteneffectieve methode om een site te hosten is shared/gedeelde hosting. De prijs van een pakket is betaalbaar omdat kosten en (server middelen) worden gedeeld door meerdere klanten. Dat geldt ook voor een Joomla site of blog.

Joomla hosting vergelijken

Hostinghub.nl vergelijkt verschillende Joomla hosting providers. Waar op letten als consument? In principe ondersteunt iedere provider Joomla, echter is het wel belangrijk dat de servers PHP, MySQL en Apache regelmatig updaten. Dat levert over het algemeen geen problemen op wanneer de webhost een installatie script aanbiedt.

De bovenstaande providers bieden:

  • Snelle en betrouwbare servers voor krachtige prestaties
  • Up to date Unix/Linux servers
  • Hoge uptime voor Joomla websites
  • Klantenservice voor technische problemen