Wix review 2017

Eenvoudig een mooie en interactieve website te maken? Dan is Wix zeker een aanrader! De website maker Wix biedt talloze mogelijkheden voor iedere gebruiker. Zo kunt u bijvoorbeeld alle belangrijke elementen van de website met de muis verslepen en neerzetten.

Voor beginners kost het even wat tijd om het onder de knie te krijgen. Maar, over het algemeen is Wix zeer geschikt voor geduldige gebruikers die er even de tijd voor vrij maken. Het kost gemiddeld 20 minuten om wegwijs te worden. Die tijd zit voornamelijk in het verkennen van de functies.

De beschikbare templates zien er mooi en professioneel uit, waardoor de populaire website maker voor zowel hobbyisten als klein zakelijke websites een oplossing biedt.

Een Wix website maken 

wix

De Voordelen

  • De templates zien er fantastisch uit 

Wix heeft de beste templates vergeleken met de andere website makers. De hoeveelheid beschikbare templates wordt continu uitgebreid. Er zijn voor iedere gebruiker meer dan 100+ templates beschikbaar. De templates worden door ervaren designers ontworpen. Daardoor vindt u altijd iets wat bij uw smaakt past.

  • Alles is slepen & neerzetten 

De kracht van een goede website maker zit in de gebruiksvriendelijkheid. De handelingen komen overeen met het maken van een Powerpoint presentatie. Wilt u een tekstblok ergens anders, dan hoeft u het element alleen maar naar de gewenste positie te slepen. Het is simpelweg wat u ziet, is wat u krijgt.

  • Hulpcentrum voor het maken van een website

De uitgebreide editor is bij de eerste oogopslag wat overweldigend. Om snel aan de slag te kunnen heeft Wix een hulpcentrum voor de editor gemaakt. Daarmee zijn in feite alle problemen snel op te lossen. Het is ook mogelijk om op de zichtbare vraagtekens te klikken, dan ziet u meer informatie over een bepaalde functie.

‚Äč

Nadeel 

  • Advertenties bij een gratis versie

Wix biedt de mogelijkheid om gratis een website te maken. Maar, bij een gratis versie krijg je automatisch advertenties op uw blog of website. De inkomsten van deze getoonde advertenties gaan naar Wix. Wilt u deze advertenties van uw website verwijderen, dan moet u upgraden naar een Premium pakket. Als afnemer van een Premium Pakket ontvangt u echter wel een eigen domeinnaam en onbeperkte opslagruimte.